Webshop » Cash & Carry Outlet / Trade Counter » Schrobzuigmachine Nilfisk Viper AS 5160 T, nagezien, hersteld klaar voor gebruik

Schrobzuigmachine Nilfisk Viper AS 5160 T, nagezien, hersteld klaar voor gebruik

Nilfisk Viper AS 5160 T,  geprüft, Instand gesetz Schrobzuigmachine Nilfisk Viper AS 5160 T, nagezien, hersteld klaar voor gebruik

Nilfisk Viper AS 5160 T,  geprüft, Instand gesetz Schrobzuigmachine Nilfisk Viper AS 5160 T, nagezien, hersteld klaar voor gebruikNilfisk Viper AS 5160 T,  geprüft, Instand gesetz Schrobzuigmachine Nilfisk Viper AS 5160 T, nagezien, hersteld klaar voor gebruikNilfisk Viper AS 5160 T,  geprüft, Instand gesetz Schrobzuigmachine Nilfisk Viper AS 5160 T, nagezien, hersteld klaar voor gebruikNilfisk Viper AS 5160 T,  geprüft, Instand gesetz Schrobzuigmachine Nilfisk Viper AS 5160 T, nagezien, hersteld klaar voor gebruik€ 1 795,00 / 1
€ 2 171,95 inclusief BTW

Beschikbaar

Aangeboden wordt een gebruikte, herstelde schrobmachine Nilfisk – Viper AS 5160 T met tractie aandrijving vooruit / achteruit.
Door de grote wielen is de machine heer goed te gebruiken en te sturen.

De machine is jong en van het actuele type dus up to date.  Het toestel heeft 215 werkuren en is net hersteld. 

Deze uiterst wendbare en eenvoudig te bedienen Viper AR 5160 T schrobmachine heeft een schrobbbreedte van 51 cm en kan met Borstel of met Pads gebruikt worden. Wij verkopen de machine met een nieuwe borstel. Een padhouder kan apart besteld worden.

De afzuigbalk is van aluminium en heeft een zuigbreedte van 79 cm. Alle zuigrubbers zijn vernieuwd worden. Om het na het gebruik te reinigen kan de balk eenvoudig met 2 schroeven los gedraaid worden. Op onze website staan ook de gepaste video’s online waar het gebruik en onderhoud wordt uitgelegd.

De watertank heeft een inhoud van 61 Liter. Ook de Vuilwatertank heeft 61 Liter inhoud. Ledigen gewoon met de bestemde aflaatslang in een put / afvoer.

Er staan 2 (gebruikte) onderhoudsvrije GEL Batterijen in de machine. Wij testen de machine minimaal voor 30 minuten in onze loods en meten dan de batterijen nog eens door.

Enkele gegevens in het overzicht
• Gemakkelijk te manoeuvreren: grote wielen en sterke zwenkwielen voor een uitstekende balans
• Eenvoudige bediening: 2 veiligheidsschakelaars
• Bedieningspaneel met intuïtieve display en knoppen
• Productief: werkbreedte 51 cm
• Borstel en padhouder worden automatisch bevestigd/afgeworpen
• Urenteller: registreert het aantal gebruiksuren
• Waterniveau-indicator zichtbaar op de tank
• Grote capaciteit voor verhoogde productiviteit: 61-liter schoonwatertank/ 61-liter vuilwatertank
• Robuust en degelijk: stevig chassis en kunststof tanks
• Betrouwbare: 79 cm heavy duty aluminium zuigmond
• Accessoires: borstel, padhouder, batterijen 2 x 12V en ingebouwde lader
• Optionele spatrand voorkomt dat er water onder het schrobdek vandaan spettert
• AS5160T – Traction model: 150W aandrijfmotor

Het toestel is in onze werkplaats volledig nagezien en hersteld worden. Defecte onderdelen zijn hersteld of vernieuwd worden.
Deze schrobzuigmachines zijn zeer geschikt voor bedrijf, productieruimte, fabriek, winkel, magazijn, Reinigingsbedrijf, Logistiek, werkplaats, showroom enz.

Wij leveren onze machine gewoon direct uit voorraad. Op wens kunnen wij de klant een WhatsApp video van de werkende machine sturen.

Onze klanten zijn MKB maar ook grote Bedrijven in Europa die onze visie van Duurzaamheid en Besparingen bij de aanschaf van een Reinigingsmachine delen. Onze Prijzen zijn maar een deel van een nieuwe machine. Garantie is gelijk, de machines doen het zelfde werk.

Wij kunnen ook Service Formules aanbieden en de toestellen 1 of 2 x per jaar komen nakijken. Bij de aflevering geven wij U of de afgestelde medewerker voor de schoonmaak instructies van de bediening en ook van het dagelijks onderhoud.

Of u een kleine ruimte heeft of een zeer groot Distributiecentrum, wij hebben altijd passende Reinigingsmachines op voorraad.

Voor meer informatie of vragen kunt U ons altijd per E-Mail schrijven of bellen via het aangegeven Telefoonnummer.

HJR Material Handling B.V.
for a clean environment

Mobiel + WhatsApp: +31 6 10171357


Webshop gemaakt met EasyWebshop