Webshop » Cash & Carry Outlet / Trade Counter » Terrasreiniger DR HD 60 cm, voor opritten, terrassen, steenvloeren

Terrasreiniger DR HD 60 cm, voor opritten, terrassen, steenvloeren

Terrasreiniger DR HD60 Terrasreiniger DR HD 60 cm, voor opritten, terrassen, steenvloeren

Terrasreiniger DR HD60 Terrasreiniger DR HD 60 cm, voor opritten, terrassen, steenvloerenTerrasreiniger DR HD60 Terrasreiniger DR HD 60 cm, voor opritten, terrassen, steenvloerenTerrasreiniger DR HD60 Terrasreiniger DR HD 60 cm, voor opritten, terrassen, steenvloerenTerrasreiniger DR HD60 Terrasreiniger DR HD 60 cm, voor opritten, terrassen, steenvloeren€ 749,00
€ 906,29 inclusief BTW

Beschikbaar

Terrasreiniger - Vloerreiniger DR HD 60 met een werkbreedte van 60 cm.

Door zijn groot formaat kan deze reiniger worden aangesloten op middelzware en zware hogedrukreinigers.

Het is geschikt voor het reinigen van terrassen, stenen oppervlakken, opritten maar ook voor het reinigen van werkplaatsvloeren.

We hebben deze reiniger getest op een mobiele 300 bar Falch hogedrukreiniger en hij werkt erg goed.

Onze Prijs is plus BTW in Nederland en verzendkosten

Meer informatie via E-Mail of Telefoon

HJR Material Handling B.V.
Cash N Carry Trade Counter 

Tel. +31 (0) 6 10171357

Vanuit en in onze nieuwe Cash N Carry Trade Counter in Nederweert bieden wij nieuwe reinigingsmaterialen, reinigingsmachines, onderhoudsproducten aan.

Naast nieuwe Reinigingsmachines hebben wij ook altijd een keuze aan herstelde Veegmachines, Schrobzuigmachines en Hogedrukreinigers in de aanbieding.

Sinds bijna 10 jaar importeren wij ook nieuwe Eurosteam Tapijtreinigers en All-in-One toestellen voor het dagelijks onderhoud in sanitaire ruimtes, keukens enz. De Eurosteam Multiservice geeft het met een tankinhoud van 14, 24 en 53 L incl. een handige compacte Eenschijfmachine om ook naast en achter Wc’s, trappen te poetsen. De Multiservice is ook direct een professionele Tapijtreiniger….

Bij ons vindt u ook de merken Kärcher, Hako, Taski, Cleanfix, Gansow, Dibo, Hogedrukreinigers van Falch, Dynajet, Woma, op maat gebouwde Hogedrukreinigers voor Landbouw, Handel, Industrie en Transport.

Wij leveren in de BeNeLux, Duitsland en heel Europa.

Webshop gemaakt met EasyWebshop