Webshop » Cash & Carry Outlet / Trade Counter » Veiligheidsstofzuiger Sprintus CraftiX 35M, Klasse M, 35 L voor zeker werken met gevaarlijke stof

Veiligheidsstofzuiger Sprintus CraftiX 35M, Klasse M, 35 L voor zeker werken met gevaarlijke stof

Sprintus CraftiX 35M - 500 Veiligheidsstofzuiger Sprintus CraftiX 35M, Klasse M, 35 L voor zeker werken met gevaarlijke stof

Sprintus CraftiX 35M - 500 Veiligheidsstofzuiger Sprintus CraftiX 35M, Klasse M, 35 L voor zeker werken met gevaarlijke stofSprintus CraftiX 35M - 500 Veiligheidsstofzuiger Sprintus CraftiX 35M, Klasse M, 35 L voor zeker werken met gevaarlijke stofSprintus CraftiX 35M - 500 Veiligheidsstofzuiger Sprintus CraftiX 35M, Klasse M, 35 L voor zeker werken met gevaarlijke stofSprintus CraftiX 35M - 500 Veiligheidsstofzuiger Sprintus CraftiX 35M, Klasse M, 35 L voor zeker werken met gevaarlijke stof€ 699,00
€ 845,79 inclusief BTW

Beschikbaar

Veiligheidsstofzuiger Sprintus CraftiX 35 M, 1200 W, 35 Liter Tank  voor het werken met gevaarlijk stof!

Maximale gezondheidsbescherming met gevaarlijk stof.

De nieuwe, gecertificeerde veiligheidsstofzuigers van SPRiNTUS voor stofklassen L en M zuigen daar af waar schadelijk stof ontstaat. Direct op het elektrische gereedschap. En dat met automatische filterreiniging met constant hoge zuigkracht.
De SPRiNTUS veiligheidsstofzuiger in één oogopslag.

Voor het efficiënt bestrijden van stof in stofklassen L en M bieden wij u de CraftiX-modelserie met in totaal vier veiligheidsstofzuigers. In beide stofklassen heeft u de keuze tussen een model met een 35 liter en 50 liter containerinhoud.

Met de CraftiX modellen zorg je voor maximale gezondheidsbescherming voor de gebruiker. Efficiënte filterreiniging zorgt ervoor dat het filter permanent vrij is met een constant hoge zuigkracht. Dit bespaart u tijd en geld, omdat het filter automatisch wordt gereinigd zonder de zuigstroom of prestatie te onderbreken, zelfs bij extreme hoeveelheden fijn stof.
Voor gevaarlijk stof van stofklasse M met automatische filterreiniging en uitgebreid waarschuwingssysteem.
GEPATENTEERDE FILTERREINIGING

(1) Omgaan met schadelijk stof vereist innovatieve productontwikkelingen. Het hart van de CraftiX is het gepatenteerde HEPA 13 patroonfilter.

(2) Het bestaat uit twee onafhankelijke filterkamers die na elkaar worden gereinigd. Hierdoor blijven de zuigstroom en zuigkracht ook tijdens het reinigen op een constant hoog niveau, wat een permanente zuigkracht garandeert.

(3) Het filter wordt gereinigd door luchtterugspoeling en zorgt er dankzij het gepatenteerde patroonfilter voor dat de fijne poriën van het filter stofvrij worden gemaakt zonder resten achter te laten. Het onderhoud en de reiniging van het filter is niet meer nodig en u bespaart tijd en geld.

(4) Beide filterkamers worden elke 45 seconden automatisch gereinigd. Hij is uitzonderlijk stil en daardoor bijzonder gebruiksvriendelijk.

Houtstof, verfstof of ander stof - de twee veiligheidsstofzuigers CraftiX 35 M en 50 M zuigen schadelijk klasse M stof af voordat het in de ademlucht komt
bereiken. Dankzij de standaard antistatische uitrusting zijn de beide M-veiligheidsstofzuigers ideaal om grote hoeveelheden fijnstof direct op het elektrische gereedschap op te zuigen.

Klasse M
• Stof met Olie **-waarden ≥ 0,1 mg/m³
• Houtstof tot 1200 W/50 I
• Stof met Olie**-waarden ≥ 0,1 mg/m³
• Houtstof tot 1200 W/50 I

De lijst geeft informatie over de maximale doorlaatbaarheid van een geteste stofzuiger en de wettelijke werkplekgrenswaarde van het stof. Stof van klasse L wordt geclassificeerd als slechts licht gevaarlijk, stof van klasse M als gevaarlijk en stof van klasse H als zeer gevaarlijk. Er zijn geen speciale voorschriften die in acht moeten worden genomen bij het afvoeren van L-stof.
M-stof daarentegen moet stofarm worden afgevoerd en H-stof stofvrij. Afhankelijk van de stofklasse adviseren wij het gebruik van vliesfilterzakken (art.nr. 102.031) of speciale PE-afvalzakken (art.nr. 118.138) voor stofvrije verwijdering.

Technische specificaties
Netspanning: 220-240 V / 50-60 Hz
Vermogen: 1200W
Geluidsvermogenniveau: LpA 75 dB(A)
max. onderdruk: 250 hPa
Debiet: 74 liter/sec.
Materiaal kast: kunststof
Tankinhoud: 35 liter (bruto)
Lengte netsnoer: 10 m
Zuigslang Ø 35 mm: 5 m
Zuigslang Ø 38 mm : 2,5 m
Zuigleiding Ø 38 mm: Check
Gewicht apparaat: 16 kg
Afmetingen (L x B x H): 54 x 39 x 63,5 cm

Veiligheidsstofzuigers zijn speciaal en wij geven u graag advies 

Meestal hebben wij een of meerdere toestellen van ieder model op voorraad. Graag even vooraf bellen !

Wij zijn Sprintus Dealer met "EIGEN WERKPLAATS en SERVICE" in Nederland en Belgie. 

Onze Prijs is plus BTW in Nederland en verzendkosten

Meer informatie via E-Mail of Telefoon 

HJR Material Handling B.V.
Sprintus Sales & Service Partner in Nederland, Belgie, Duitsland NRW

Service Tel. +31 (0) 6 10171357

Wij bouwen ook Hogedrukreinigers op maat voor Transportbedrijven, Land- en Akkerbouw, Logistiek voor meerdere Gebruikers tegelijk.  


Webshop gemaakt met EasyWebshop