Webshop » Cash & Carry Outlet / Trade Counter » Schrobmachine Hako Scrubmaster B 310 R Walzen met veegfunctie, hersteld

Schrobmachine Hako Scrubmaster B 310 R Walzen met veegfunctie, hersteld

HakoB310 R WB4 Schrobmachine Hako Scrubmaster B 310 R Walzen met veegfunctie, hersteld

HakoB310 R WB4 Schrobmachine Hako Scrubmaster B 310 R Walzen met veegfunctie, hersteldHakoB310 R WB4 Schrobmachine Hako Scrubmaster B 310 R Walzen met veegfunctie, hersteldHakoB310 R WB4 Schrobmachine Hako Scrubmaster B 310 R Walzen met veegfunctie, hersteldHakoB310 R WB4 Schrobmachine Hako Scrubmaster B 310 R Walzen met veegfunctie, hersteld€ 13 500,00
€ 16 335,00 inclusief BTW

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht

Aangeboden wordt een gebruikte, herstelde opzit schrobzuigmachine Hako Scrubmaster  B 310 R WB 960

Deze Hako Scrubmaster B 310 / 1050 zijn zware opzit schrobzuigmachines speciaal voor het reinigen van grote oppervlaktes. 

Met een theoretische prestatie van 7200 m2 is de Scrubmaster B 310 een toestel waar distributiecenter, logistieke magazijnen, productie- en opslag ruimtes gemakkelijk mee schoongehouden kunnen worden. 

De aangeboden Scrubmaster B 310 met cilindrische borstelwalsen en 2 zijborstels met voorveegfunctie maken dit nog eenvoudiger omdat kleine vervuiling, stukken hout van pallets etc. gewoon tijdens het poetsen meegenomen worden en door de tegen elkaar werkende borstels in de kleine vuilvergaarbak opgeveegd worden.  De werkbreedte is 960 mm. 

De schrobunit is in onze werkplaats volledig hersteld worden o.a. motoren nagezien, hersteld, nieuwe lagers, V-riem controle, nieuwe borstels, nieuwe schrobwalsen, nieuwe zuig en afstrijkrubbers etc. 

De zuigbalk heeft een werkbreedte van 126 cm.

De theoretische oppervlakte prestatie is volgens de fabriek 7.200 m2 per uur.

Net als bij alle Hako machines is de bediening eenvoudig en door het drukken van 1 knop begint alles te werken. Bij zware vervuiling is het ook mogelijk zonder zuigen te schrobben, het product te laten inwerken en na een 5-10 minuten nog eens met minder water te schrobben en dan direct het vuil water op te zuigen.

Het tank volume van 310 liter maakt het mogelijk ook grote oppervlaktes te reinigen.

Het toestel is 36 Volt en er is een NIEUW  Tractiebatterij 36 V 6EPzS560 met een vermogen van 560 AH ingebouwd.  Op de batterij geven wij 12 maanden Garantie
Door middel van het ingebouwde Aquamatic vulsysteem is het navullen van accuwater met het aankoppelen van de snelkoppeling zo gedaan. 

De NIEUWE bijpassende HF Batterijlader 36 Volt is natuurlijk bij de machine en op deze geven wij ook 12 maanden garantie.

Deze zeer goed onderhouden schrobzuigmachine heeft tot enkele weken geleden in een magazijn van een Nederlandse Bierbrouwer in het buitenland gewerkt en is altijd van Hako onderhouden worden. 

De machine is in onze werkplaats nagezien en met originele Hako onderdelen hersteld worden.

Deze Scrubmaster B 310 R is zeer geschikt voor magazijn, winkels, distributiecenter, haven, transport, op- en overslag, AGF, werkplaats, parkeergarage, reinigingsbedrijf en veel meer.

De afmetingen zijn: Lengte 215 cm x Breedte 126 cm x Hoogte 140 cm.

Onze prijzen zijn excl. BTW in Nederland

De levering in Nederland (buiten eilanden) en Belgie verzorgen wij zonder bijkomende kosten.

Een werkvideo van de machine kunnen wij op nader verzoek via WhatsApp sturen.

Meer informatie via E-Mail of ons mobiele nummer (+31) 06 10171357

In onze Cash & Carry Cleanstore nieuwe en jonge gebruikte, herstelde Reinigingsmachines, veegmachines, schrobmachines, schrobzuigmachines, waterstofzuigers, werkwagens, reinigingsmiddelen, toebehoren aan. Naast de aangeboden machine hebben wij ook kleinere machines van Hako, Tennant, Taski, Nilfisk, Karcher, Budget Clean, Cleanfix in de aanbieding.


Webshop gemaakt met EasyWebshop