Webshop » Nilfisk - Huis, Tuin, Professioneel » Nat- Droogzuiger Nilfisk Aero 21 nat- en droogzuiger met veel functies die hem ook voor Hobby en kleine MKB / KMO

Nat- Droogzuiger Nilfisk Aero 21 nat- en droogzuiger met veel functies die hem ook voor Hobby en kleine MKB / KMO

Nilfisk Aero 21-21 PC - 107406601 Nat- Droogzuiger Nilfisk Aero 21 nat- en droogzuiger met veel functies die hem ook voor Hobby en kleine MKB / KMO
Nilfisk Aero 21-21 PC - 107406601 Nat- Droogzuiger Nilfisk Aero 21 nat- en droogzuiger met veel functies die hem ook voor Hobby en kleine MKB / KMONilfisk Aero 21-21 PC - 107406601 Nat- Droogzuiger Nilfisk Aero 21 nat- en droogzuiger met veel functies die hem ook voor Hobby en kleine MKB / KMONilfisk Aero 21-21 PC - 107406601 Nat- Droogzuiger Nilfisk Aero 21 nat- en droogzuiger met veel functies die hem ook voor Hobby en kleine MKB / KMONilfisk Aero 21-21 PC - 107406601 Nat- Droogzuiger Nilfisk Aero 21 nat- en droogzuiger met veel functies die hem ook voor Hobby en kleine MKB / KMO€ 279,00
€ 337,59 inclusief BTW

Uitverkocht

Welkom in bij NILFISK CENTER LIMBURG
U partner voor Verkoop & Service voor beide Limburgen   

Aangeboden wordt een nieuwe Nilfisk Aero 21 nat- en droogzuiger met veel functies die hem ook voor Hobby en kleine MKB / KMO interessant maken omdat machines met afzuiging in het stopcontact van de zuiger en ook de afzuigslang direct aan de stofzuiger is. Geschikt voor huis, hobby en kleine bouwwerkzaamheden aan huis

De AERO 21/AERO 21 INOX zijn de kleinste modellen in de AERO-serie met een compact design en gebruiksvriendelijke functies - de ideale keuze voor kleinere reinigingstaken in werkplaatsen of in winkels. De machine van 20 liter heeft efficiënte zuigprestaties en is ook verkrijgbaar in een variant met INOX roestvrijstalen container, robuuste trolley en handgreep.

Op de -21 modellen zit een stopcontact met AutoOnOff. De automatische start-/stopfunctie schakelt de stofzuiger in, wanneer er een aangesloten elektrisch gereedschap wordt gebruikt, waardoor een veiligere werkomgeving wordt gewaarborgd.

De Nilfisk AERO nat- en droogzuiger kan gemakkelijk naar iedere locatie worden vervoerd, bijv. in de auto, omdat hij compact, lichtgewicht en robuust is. Nadat het werk klaar is, kan de container makkelijk worden geleegd, door het vervangen van de fleece stofzak of door de container te kantelen met de geïntegreerde containerhandgreep (op sommige modellen). Het Push&Clean filterreinigingssysteem biedt hoge zuigprestaties en maakt het mogelijk om de filtercassette snel en eenvoudig te reinigen. Opslag is eenvoudig en betrouwbaar met meerder posities voor de zuigslang, mondstukken en stroomkabel.

De Nilfisk AERO 21 is compact en makkelijk te gebruiken. Het is de ideale keuze voor reiniging op werkplaatsen en winkels. Het is een lichtgewicht machine voor mensen in de industrie-, automotive- en bouwsector.

Wij gebruiken deze stofzuiger zelf als schuurstofzuiger in onze eigen werkplaats en het werkt prima. Geen schuurstof en besparing van schuurpapier op de schuurmachines dankzij de afzuiging. 
  • Uitwasbaar PET-filter met een efficiency van minimaal 99,9%
  • MultiFit accessoiresysteem, dus flexibel
  • Geïntegreerde opbergmogelijkheid voor zuigslang, stroomkabel en accessoires
  • Blaasfunctie
  • Stabiele basis en ergonomisch design
Beschrijvingen met Handleidingen, Films vindt U bij de Nilfisk Home & Garden Inspiratie


Wij zijn Nilfisk Dealer met "EIGEN WERKPLAATS en SERVICE" in Nederweert en Mobiel in Nederland en Belgie. 

Onze Prijs is plus BTW in Nederland en verzendkosten

Meer informatie via E-Mail of Telefoon

NILFISK CENTER LIMBURG
Pannenweg 209
6031 RK Nederweert

Service Tel. +31 (0) 6 10171357

Wij bouwen ook Hogedrukreinigers op maat voor Transportbedrijven, Land- en Akkerbouw, Logistiek voor meerdere Gebruikers tegelijk.  

Webshop gemaakt met EasyWebshop