Webshop » Cash & Carry Outlet / Trade Counter » Schrobmachine Hako Scrubmaster B 1050 TB 1020, volledig hersteld, klaar voor gebruik,1 jaar garantie

Schrobmachine Hako Scrubmaster B 1050 TB 1020, volledig hersteld, klaar voor gebruik,1 jaar garantie

Hako Scrubmaster B 310 R-re-manufactured2 Schrobmachine Hako Scrubmaster B 1050 TB 1020, volledig hersteld, klaar voor gebruik,1 jaar garantie

Hako Scrubmaster B 310 R-re-manufactured2 Schrobmachine Hako Scrubmaster B 1050 TB 1020, volledig hersteld, klaar voor gebruik,1 jaar garantieHako Scrubmaster B 310 R-re-manufactured2 Schrobmachine Hako Scrubmaster B 1050 TB 1020, volledig hersteld, klaar voor gebruik,1 jaar garantieHako Scrubmaster B 310 R-re-manufactured2 Schrobmachine Hako Scrubmaster B 1050 TB 1020, volledig hersteld, klaar voor gebruik,1 jaar garantieHako Scrubmaster B 310 R-re-manufactured2 Schrobmachine Hako Scrubmaster B 1050 TB 1020, volledig hersteld, klaar voor gebruik,1 jaar garantie€ 13 500,00
€ 16 335,00 inclusief BTW

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht

Aangeboden wordt een gebruikte, herstelde opzit schrobzuigmachine Hako Scrubmaster B 310 R TB 1020. 

Het toestel is bij ons nagezien, hersteld, nieuw opgebouwd worden en voorzien van een nieuwe Batterij 36 V 560 AH, nieuwe 36 V HF Batterijlader, nieuwe zuigmotoren enz. Hierop geven wij 1 jaar garantie. De van de machine 6 maanden garantie (buiten de onderdelen van de dagelijkse slijtage)

Deze Hako Scrubmaster B 310 R TB heeft een schrobbbreedte van 102 cm (2 borstels met een diameter van 53 cm). De zuigbalk heeft een werkbreedte van 126 cm.

De theoretische oppervlakte prestatie is volgens de fabriek 7.600 m2 per uur.

Net als bij alle Hako machines is de bediening eenvoudig en door het drukken van 1 knop begint alles te werken. Bij zware vervuiling is het ook mogelijk zonder zuigen te schrobben, het product te laten inwerken en na een 5-10 minuten nog eens met minder water te schrobben en dan direct het vuil water op te zuigen.

Het tank volume is in totaal 310 liter en maakt het mogelijk ook grote oppervlaktes te reinigen. De aangeboden machine heeft echter een vaste wand gekregen om beschadiggingen aan een Flexwand (Plastic) uit te sluiten en het onderhoud makkelijker te maken en de kosten voor eventuele onderdelen laag te houden.  Daardoor zijn de tanks ieder 155 liter maar de hygiëne en het schoonhouden van de vuilwatertank is stukken beter. Dit is bijzonders in productie en HACCP ruimtes belangrijk ! 

Het toestel is 36 Volt en beschikt  over een zware gebruikte Tractiebatterij 36 V 6EPzS560 met een vermogen van 560 AH. Door middel van het ingebouwde Aquamatic vulsysteem is het navullen van accuwater met het aankoppelen van de snelkoppeling zo gedaan.

Een nieuwe 36 V Batterijlader wordt met deze machine geleverd.

Deze Scrubmaster B 310 R is zeer geschikt voor magazijn, winkels, distributiecenter, haven, transport, op- en overslag, AGF, werkplaats, parkeergarage, reinigingsbedrijf en veel meer. 

Het dagelijks nieuws wordt bepaald door verslagen van de oorlog, inflatie, hoge energiekosten, hoge loonkosten en meer.

Levertijden van nieuwe soortgelijke reinigingsmachines liggen bij enkele maanden tot bijna 1.5 jaar. De aanschafprijzen zijn overal naar boven gegaan omdat de kosten alsmaar stijgen.

Wij zijn een familiebedrijf en werken voornamelijk aan middelgrote to zware Schrobzuigmachines, Combinatie Veeg- Schrobzuigmachines voor de reiniging van grote oppervlaktes in Magazijnen, Distributiecenter, Havens, Productie Faciliteiten, Parkeergarages, Logistieke Dienstverleners. 
Op dit moment zijn wij 10 stuks Hako Scrubmaster B 310 R in verschillende uitvoeringen met schijfborstel, cilindrische borstels met voorveegfunctie en machines met een veegunit voor op de machine gebouwd. 

Alle machines worden volledig nieuw opgebouwd, motoren worden schoongemaakt en nagezien, zuigmotoren, rubbers, borstels, V-snaren vernieuwd.
Uiteindelijk worden bij de nieuw opgebouwde toestellen nieuwe Batterijen met Aquamatic vulsysteem ingebouwd en de machines worden met een nieuwe Batterijlader geleverd. Op de batterijen, lader geven wij 12 maanden fabrieksgarantie. Op de machine geven wij 3 maanden garantie met uitzondering van de borstels en de rubbers. 

De afmetingen zijn: Lengte 215 cm x Breedte 126 cm x Hoogte 140 cm, Gewicht incl. batterij en water 1.445 kg.

Onze prijzen zijn excl. BTW in Nederland

De levering in Nederland (buiten eilanden) en Belgie verzorgen wij zonder bijkomende kosten.

Een werkvideo van de machine kunnen wij op nader verzoek via WhatsApp sturen.

Meer informatie via E-Mail of ons mobiele nummer (+31) 06 10171357

In onze Cash & Carry Cleanstore nieuwe en jonge gebruikte, herstelde Reinigingsmachines, veegmachines, schrobmachines, schrobzuigmachines, waterstofzuigers, werkwagens, reinigingsmiddelen, toebehoren aan. Naast de aangeboden machine hebben wij ook kleinere machines van Hako, Tennant, Taski, Nilfisk, Karcher, Budget Clean, Cleanfix in de aanbieding.


Webshop gemaakt met EasyWebshop