Webshop » Gebruikte machines, hersteld » Schrobmachine Nilfisk BR 652 ecoflex, Hersteld

Schrobmachine Nilfisk BR 652 ecoflex, Hersteld

Nilfisk BR 652 ecoflex Schrobmachine Nilfisk BR 652 ecoflex, Hersteld

Nilfisk BR 652 ecoflex Schrobmachine Nilfisk BR 652 ecoflex, HersteldNilfisk BR 652 ecoflex Schrobmachine Nilfisk BR 652 ecoflex, HersteldNilfisk BR 652 ecoflex Schrobmachine Nilfisk BR 652 ecoflex, HersteldNilfisk BR 652 ecoflex Schrobmachine Nilfisk BR 652 ecoflex, Hersteld€ 0,00
€ 0,00 inclusief BTW

Uitverkocht

Aangeboden wordt een gebruikte, herstelde opzit schrobzuigmachine Nilfisk BR 652 ecoflex, Bouwjaar 2014

Deze Nilfisk is een compacte schrobzuigmachine met een werkbreedte van 660 mm en een zuigbreedte van 890 mm.

De tanks hebben ieder een inhoud van 80 liter.

Het ingebouwde ecoflex doseer systeem geeft de ingestelde mengverhouding reinigingsmiddel in het watersysteem dus wordt geen middel verspild wat ook een prijsbesparing geeft. 

De machine is 24 V en er zijn 4 (gebruikte) onderhoudsvrije batterijen ingebouwd.  De batterijlader is een nieuwe 24 V HF Lader voorzien van een nieuwe stekker en geschikt voor montage aan een wand om de machine een vaste plek in het bedrijf te geven. 

Het toestel in in onze eigen werkplaats nagezien en hersteld worden. De borstels, zuigrubbers zijn nieuw, zuigbalk is opgeknapt en hersteld worden, watersysteem getest.

Door zijn compacte afmetingen is de machine geschikt voor Logistiek, Distributiecentrum, Hotel, Winkel, Garage, Showroom, Productie, Food Sector enz. 

Onze Prijs is plus BTW in Nederland en verzendkosten

Meer informatie via E-Mail of Telefoon +31 6 10171357

HJR Material Handling B.V.
Cash N Carry Trade Counter 
Pannenweg 209
6031 RK Nederweert
Nederland

Tel. +31 (0) 6 10171357

Vanuit en in onze nieuwe Cash N Carry Trade Counter in Nederweert bieden wij nieuwe reinigingsmaterialen, reinigingsmachines, onderhoudsproducten aan.

Naast nieuwe Reinigingsmachines hebben wij ook altijd een keuze aan herstelde Veegmachines, Schrobzuigmachines en Hogedrukreinigers in de aanbieding.

Wij zijn dealer in de Benelux van het Duitse merk Sprintus waarvan wij weten dat wij betaalbare producten aanbieden.

Tevens zijn wij dealer van het merk Nilfisk en bieden vanuit ons Nilfisk Center Limburg alle Producten van dit merk aan. Er staat altijd een selectie aan betaalbare Hogedrukreinigers, Stof- en Waterzuigers, Reinigingsmachines op voorraad.

Sinds bijna 10 jaar importeren wij ook nieuwe Eurosteam Tapijtreinigers en All-in-One toestellen voor het dagelijks onderhoud in sanitaire ruimtes, keukens enz. De Eurosteam Multiservice geeft het met een tankinhoud van 14, 24 en 53 L incl. een handige compacte Eenschijfmachine om ook naast en achter Wc’s, trappen te poetsen. De Multiservice is ook direct een professionele Tapijtreiniger….

Bij ons vindt u ook de merken Kärcher, Hako, Taski, Cleanfix, Gansow, Dibo, Hogedrukreinigers van Falch, Dynajet, Woma, op maat gebouwde Hogedrukreinigers voor Landbouw, Handel, Industrie en Transport.

Belgie wordt door onze partner DR Reinigings- en Hogedruktechniek direct bedient.

Wij leveren in de BeNeLux, Duitsland en heel Europa.


Webshop gemaakt met EasyWebshop