Webshop » Hippo Reinigingsmachines NIEUW

Hippo Reinigingsmachines Nieuw

HJR Material Handling B.V. is ook leverancier van nieuwe en gebruikte reinigingsmachines van de stofzuiger, schrobzuigmachine, veegmachine tot aan de gemeentelijke veegmachine.

Ons team bestaat uit professionals met meer dan 25 jaar ervaring in de wereldwijde machinehandel.

Wij leveren gebruikte maar ook demo machines van het merk Taski, Hako, Nilfisk, Hako, Kärcher leveren wij ook nieuwe Reinigingsmachines met de onder de merknaam Hippo in Europa worden verkocht.

Na een succesvolle jarenlange samenwerking met de firma Van Riel Forklifts in Tilburg is de heer Rutger van der Lee en Dean Ruers van HJR Material Handling B.V. samen op zoek gegaan om een selectie van betaalbare en eenvoudig werkende reinigingsmachines samen te stellen.  Zoals veel merken in Europa die in China produceren wij ook de Hippo Cleaning Machines in China met een gerenommeerde  Partner in China voor de Benelux-landen, Duitsland en Europa.  Het verschil van de Hippo machines en onze samenwerking is dat Van Riel Forklifts naast de machines ook een onderdelen magazijn in Tilburg heeft maar ook in samenwerking met HJR Material Handling B.V. een snelle Service kan verlenen. 

Het product gamma van Hippo zijn veegmachines om te duwen, met aandrijving en opzit veegzuigmachines, kleine tot grote Schrobzuigmachines die voor een kantoor, winkel, garagebedrijven tot de grote fabrieken geschikt zijn. Alles in een betaalbare prijsverhouding met een goede en snelle service International. Hippo machines worden uit voorraad met 12 maanden garantie vanuit Tilburg / Nederland of vanuit HJR Material Handling B.V. in Nederweert / Nederland geleverd.  

Gebruikte en Nieuwe Machines worden vanuit ons Magazijn in Nederweert / Nederland verkocht en geleverd

Ons magazijn ligt op het industrieterrein "Pannenweg" direct aan de A 2 (Maastricht - Eindhoven) afrit Nr. 39

budget-clean-hippo-cleaning-machines-hjr-retail-group


Webshop gemaakt met EasyWebshop