Webshop » Hogedrukreinigers, Stof- / Waterzuigers » Koudwater Hogedrukreiniger Nilfisk MC 4 C - 180/740 XT EU, NIEUW

Koudwater Hogedrukreiniger Nilfisk MC 4 C - 180/740 XT EU, NIEUW

Nilfisk MC4M - 180-740 XT Koudwater Hogedrukreiniger Nilfisk MC 4 C - 180/740 XT EU, NIEUW

Nilfisk MC4M - 180-740 XT Koudwater Hogedrukreiniger Nilfisk MC 4 C - 180/740 XT EU, NIEUWNilfisk MC4M - 180-740 XT Koudwater Hogedrukreiniger Nilfisk MC 4 C - 180/740 XT EU, NIEUWNilfisk MC4M - 180-740 XT Koudwater Hogedrukreiniger Nilfisk MC 4 C - 180/740 XT EU, NIEUWNilfisk MC4M - 180-740 XT Koudwater Hogedrukreiniger Nilfisk MC 4 C - 180/740 XT EU, NIEUW€ 1 690,00
€ 2 044,90 inclusief BTW

Beschikbaar

Aangeboden wordt een nieuwe Koudwater Hogedrukreiniger Nilfisk MC 4 M - 180 / 740 XT EU

De Nilfisk MC 4 M hogedrukreiniger is ontwikkeld voor lichte, algemene reinigingswerkzaamheden en is de ideale keus voor kleine handelsondernemingen, kleine bouwbedrijven, kleine garages en de kleinere landbouwbedrijven. 

Deze Nilfisk serie is uitgevoerd met een professionele 1450 tpm motorpomp met keramische plunjers voor lichte tot middelzware werkzaamheden met een gemiddelde intensiteit.

De Nilfisk MC 4M koudwaterhogedrukreiniger is uitgevoerd met twee nieuwe kenmerken die de gebruiksvriendelijkheid vergroten:

Speciale opbergplek voor het spuitpistool. Studies hebben aangetoond dat dit onderdeel het meest beschadigt tijdens transport en verplaatsen. 

Eenvoudigweg omdat het spuitpistool niet goed opgeborgen is en dus onbeschermd is. 

De Nilfisk MC 4 M lijn hogedrukreinigers zijn voorzien van een innovatieve spuitpistoolhouder die beschadiging voorkomt.

Draaibare kabelhaak voor de elektrokabel. 

Een eenvoudige oplossing die al zeer gewaardeerd wordt door tal van gebruikers van onze andere producten. 

De draaibare kabelhaak maakt het oprollen en afrollen van de elektrokabel eenvoudiger en voorkomt irritatie bij het opbergen van de Nilfisk hogedrukreiniger.

Deze serie Nilfisk hogedrukreinigers zorgt voor een aanmerkelijke verlaging van de operationele kosten voor de gebruiker, wat het belangrijkste element in onze strategie is. 

De Nilfisk MC 4M serie hogedrukreinigers verhogen de reinigingsefficiëntie met gemiddeld 15%. 

Dankzij het externe reinigingsmiddel injector systeem is de werkelijke werkdruk bij de nozzle verhoogd en kan de reinigingstijd worden verlaagd tot wel 15% - dit bespaart arbeidsloon, water en elektriciteitskosten!

Ook onderdeel van onze inspanningen om de operationele kosten te verlagen, is het verbeterde onderhoud van de Nilfisk MC 4M serie door een optimale toegang tot de motor en de pomp. Een ingebouwd pompoliereservoir met vul en afvoer mogelijkheid maken basis onderhoudswerkzaamheden zoals olie controleren, eenvoudig voor de gebruiker. Ook voor de servicemonteur zorgt de eenvoudige toegang tot essentiële onderdelen voor een verlaging van de kosten.

Uitgevoerd met een 1450 tpm hoogwaardige motor pomp
Messing motorkop en drie keramische plunjers
Drukgeactiveerde besturing
Pompolietank met niveau indicator en vul/legen functie
Eenvoudig openen en demonteren van de kap voor toegang tot de pomp
Innovatieve bevestiging voor spuitpistool beschermt deze tegen beschadigen tijdens opslag en verplaatsen
Draaibare kabelhaak voor snel op-/afrollen van de elektrokabel
Robuust ontwerp met grote wielen van 250 mm vergemakkelijken het verplaatsen over ongelijke oppervlakken
Aluminium handgreep

Wij zijn Nilfisk Dealer met "EIGEN WERKPLAATS en SERVICE" in Nederweert en Mobiel in Nederland en Belgie. Wij verkopen uitsluitend Semi Professionele en Profesisonele Koudwater en Warmwater Reinigers van Nilfisk.

Meer informatie via E-Mail of Telefoon

HJR Material Handling B.V.
Partner voor Hogedruk- en Reinigingstechniek 
Pannenweg 209
6031 RK Nederweert

Service Tel. +31 (0) 6 10171357

Wij bouwen ook Hogedrukreinigers op maat voor Transportbedrijven, Land- en Akkerbouw, Logistiek voor meerdere Gebruikers tegelijk.  

Tevens Inkoop, Verkoop, Service van Hogedruktrailers voornamelijk Falch Duitsland. 

Inruil mogelijk 


Webshop gemaakt met EasyWebshop