Webshop » Laadrampen, Laadkade, Laadbruug » Laadramp BUTT BK1012, nieuw

Laadramp BUTT BK1012, nieuw

BUTT BK1012 Laadramp BUTT BK1012, nieuw

BUTT BK1012 Laadramp BUTT BK1012, nieuwBUTT BK1012 Laadramp BUTT BK1012, nieuwBUTT BK1012 Laadramp BUTT BK1012, nieuwBUTT BK1012 Laadramp BUTT BK1012, nieuw€ 16 950,00
€ 20 509,50 inclusief BTW

Beschikbaar, maar wordt niet online verkocht

Aangeboden wordt een nieuwe mobiele middenas laadramp van het Duitse merk BUTT Type BK1012

Deze ramp is speciaal voor onze doeleinden voor het lossen / laden van Reinigingsmachines, Reachtrucks, Palletwagens, Palletgoederen enz. gebouwd worden.

De roostervloer is een zeer goede oplossing tegen slippen tijdens het op en af rijden en voordeel is de roosters zijn eenvoudig enkel te wisselen als ze beschadigd zijn.

De laadramp word met 1 vork van de heftruck op de plek gezet, de vrachtwagens dokken aan ( aan beide zijkanten zijn de rood/witte vlaggen aangebouwd de het makkelijk maken !)
Vervolgens wordt de laadramp / laadbrug hydraulisch op de vloer van de vrachtwagen geplaatst en de zekeringskettingen aan de vrachtwagen, trailer vast gemaakt.

Wij lossen / laden ook Mega trailers met de ramp !

Deze Butt laadramp hebben wij eerst enkele maanden bij ons in gebruik gehad om de verwerking, de doeleinden en het gemak te proberen. Deze kwaliteit is niet te verslaan omdat BUTT op maat bouwt.

De laatste 3 maanden hebben wij deze BUTT laadramp vaker voor het lossen en laden van beschadigde ladingen gebruikt. Na het nieuw stapelen en verpakken werden de pallet met Levensmiddelen direct weer op de vrachtwagens geladen.

Wij hebben meer voordelen ontdekt die voor de logistiek handig zijn. Deze laadramp is ook zeer goed geschikt voor het rechtzetten van ladingen !
Deze Duitse kwaliteit in niet met de goedkope en vaker slechte import laadrampen te vergelijken. Hier buigt niets door of staan waterplassen op de vloer (als hij van ijzer zou zijn). Deze laadbrug is voor zeer lange tijd, is zeker en mobiel.

Geschikt voor Transport, Logistiek, Haven, Op- en Overslag, Onroerend Goed verhuurders die een logistieke optie voor hun loods willen aanbieden als er geen laadkade in het pand is.

HJR Material Handling B.V. is sinds meer dan 20 jaar een zeer goed adres in gebruikte en herstelde Reinigingsmachines, Veegmachines, Schrobzuigmachines ook voor grote Logistieke Panden, Fabrieken, Magazijnen, Loodsen etc.

Voor meer informatie en of vragen kunt u mailen of bellen via (+31) 06 10171357
HJR Material Handling B.V.
Dr. Nolenslaan 157, Unit 28
6136 GM Sittard
Nederland

Bij ons kunt u proberen. Maak een afspraak, kom met de vrachtwagen met iets lading langs en kijk hoe eenvoudig deze laadrampen in gebruik zijn.
Het is goedkoper dan een laadkade te bouwen

BUTT is ook producent van vaste laadrampen, laadkades van klein tot het zware grondverzet materieel en voor het leger etc.
Trefwoorden: Storax, Kruizinga, Jungheinrich, Linde, Still,
Inruil mogelijk !


Webshop gemaakt met EasyWebshop