Sanitairreiniger Santoemma Eveline

Eveline Sanitairreiniger Santoemma Eveline
Eveline Sanitairreiniger Santoemma EvelineEveline Sanitairreiniger Santoemma EvelineEveline Sanitairreiniger Santoemma EvelineEveline Sanitairreiniger Santoemma Eveline€ 0,00
€ 0,00 inclusief BTW

Uitverkocht

Aangeboden wordt een zeer weinig gebruikte en jonge sanitairreiniger / Multiservice van het merk Santoemma.

Het is een handige machine met een tankinhoud van 14 liter die net als onze nieuwe Eurosteam Multiservice Machines een combinatie voor alle werken omtrent de schoonmaak van gebouwen is.

De machine is voor de complete reiniging van 100 - 200 vierkante meter oppervlak, met ruimtes van verschillende soorten b.v. toiletten, werkplekken, kantoren, loopbruggen, winkel-kamers, kleedkamers, keukens, en café en restauratie gebieden.

Het toestel maakt het mogelijk om perfect schoon en ontsmette oppervlakken achter te laten perfect voor sanitaire ruimtes. Dus ook voor u reinigingsmedewerkers niet meer met de hand de WC, wasbak, douche, vloer onder en achter de wc poetsen.

De werking voor dit gebruikte toestel is net als de werking van onze nieuwe Multiservice toestellen;

  •     spuiten van reinigingsmiddel op de oppervlakte zoals wanden, sanitaire voorzieningen zoals wc, wasbak, douche etc.
  •     chemische werking tegen vuil en bacterie ( inwerktijd enkele minuten)
  •     spoelen / afspuiten van het vuil met zuiver water
  •     levering inclusief 2 x 1000 ml Pro-Line sanitairreiniger, 2 x 1000 ml Pro-line vloerreinger
  •     opties en mogelijkheid om nog de accessoires voor de reiniging van tapijt en interieur te kopenVoor meer informatie kunt u mailen of bellen.

Ook mobiel 06 10171357 - weekend zijn wij ook bereikbaar

Webshop gemaakt met EasyWebshop